Om os

Planlægningsløsninger med perspektiv

EPMPARTNER er leverandør til den professionelle planlægningsfunktion med 2 hovedområder:

  • Effektive best-practice processer og arbejdsmetoder for projekt, ressource og porteføljeplanlægning
  • Planlægningsløsninger baseret på Microsoft teknologier

EPMPARTNER støtter virksomheder i at blive mere effektive, skabe rum og trivsel for de faglige arbejdsprocesser og fokusere på forretningsmæssige mål.

EPMPARTNER skaber og formidler levende, bæredygtige løsninger, som rækker videre og bliver af varig værdi for brugerne, organisationen og den virksomhedskultur som de er bygget ind i. Vi skaber rammer for troværdig information, som bliver en vigtig grundlag for alle som skal inspirere og tage ansvar.

Siden virksomheden blev grundlagt i 2002, har vi tilegnet os en omfattende viden om mange aspekter af planlægning - fra simpel registrering til kompliceret planlægning, rådgivning og implementering.

Vores kompetencer er løbende udviklet via vores nære samarbejde med partnere og ledende virksomheder i mange brancher.

 Vores Kompetence

Vi beskriver vores kompetence som 50/50 Planlægning og Microsoft teknologi.

Vores udgangspunkt er organisations behov for effektive processer, kommunikation og klarhed og implementerer effektive systemer i markedsledende Microsoft teknologi.

 

Planlægning

Hos EPMpartner har vi dyb viden om løsninger og principper for planlægning af projekter, ressourcer og porteføljer - baseret på erfaring med mange danske og internationale virksomheder.

Høj teknisk viden

Microsoft Project, Project Online og Microsofts øvrige PPM teknologier ændrer sig løbende, og EPMpartner følger med. Vi er Microsoft certificerede og altid opdateret med nyeste viden.

Open Book

Vi operer efter open book princippet, det betyder at vi ikke skjuler vores løsninger og viden for kunden. Vi åbner gerne bogen, så du har mulighed for at lære fra de bedste.

København

EPMpartner ApS

Regus House,

Larsbjørnsstræde 3,

1454 København K

Email: info@epmpartner.dk

Telefon: (+45) 70 26 47 00

 

Vejle

EPMpartner ApS

Skovkrogen 40

Mølholm

7100 Vejle

Email: info@epmpartner.dk

Telefon: (+45) 7640 8000

 

Login