Project for the Web accelerator

Projekt for web Acceleratoren tilpasser Projekt for web Power App med nyttige udvidelser til den funktionalitet som ligger i Project for the Web. Acceleratoren kan nemt implementeres i enhver eksisterende miljø, der allerede har Projekt for web'en. 

Indholdet er som følger:

Projektforespørgsler: Dette giver brugerne mulighed for at oprette en liste med idéer til projekter, herunder en forretningscase og forventet indvirkning. Power Automate-flowet, der er inkluderet med dette scenarie, vil oprette projekter, når tilstanden for anmodninger er indstillet til "Godkendt."

Programmer: Dette scenarie giver brugerne mulighed for at oprette en hierarki af programmer og projekter, så de kan se, hvordan arbejdet passer ind i det større billede.

Risici og problemer: Dette scenarie giver brugerne mulighed for at håndtere de uforudsete hændelser, der følger med hvert projekt. Brugerne kan oprette og tildele risici og problemer for at minimere påvirkning projektets tidsplan.

Ændringer: Dette scenarie giver brugerne mulighed for at bruge ændringssporingsprocesser til at forstå projektets udvikling.

Status: Dette scenarie giver brugerne mulighed for at centralisere registreringen af projektstatus for at holde interessenter opdaterede.

København

EPMpartner ApS

Regus House,

Larsbjørnsstræde 3,

1454 København K

Email: info@epmpartner.dk

Telefon: (+45) 70 26 47 00

 

Vejle

EPMpartner ApS

Skovkrogen 40

Mølholm

7100 Vejle

Email: info@epmpartner.dk

Telefon: (+45) 7640 8000

 

Login